BİTLİS / MERKEZ - Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi

Bitlis Mesleki Eğitim Merkezi

Adres
TAŞ MAH. CUMHURİYET CAD. BITLIS MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 3 MERKEZ / BİTLİS
Vizyon
Öğrencilerimizi, doğruluktan ayrılmayan, alçak gönüllü, cömert, kendisini halka adayan, kimseye düşmanlık ve kin duymayan, büyüklere saygılı, küçüklere şefkatli olan, hile yapmayan, yalan söylemeyen verimli kişiler olarak yetiştirmek ve birer meslek sahibi yapmaktır.
Misyon
Örgün eğitim dışında kalan, eğitimlerini tamamlayamamış veya hayat boyu öğrenme yaklaşımı eğitimini destekleme ihtiyacı hisseden vatandaşlara; toplumsal refahı arttırıcı, ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlayacak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına uygun, teknolojik gelişmeler ışığında ve yaşam boyu öğrenme perspektifinde eğitim ve öğretim vermektir.
Öğretim Şekli :Örgün
Saatler
Hafta içi 08:00 ile 24:00 saatleri arasında ve hafta sonu eğitimleri yapılabilmektedir.
Bina kalorifer ısıtılmaktadır.
Arabayla, Toplu taşıma